Op zoek naar zonnebank?

 
zonnebank
 
Een lekker ongezond tintje van de zonnebank NRC.
Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Een lekker ongezond tintje van de zonnebank. Zonnebank Doe het niet, zeggen dermatologen, ga niet naar de zonnebank. Laat mij maar twee keer per week onder die lamp, zegt de klant.
Zonnebank Physique.
Ons sportcentrum beschikt over een zonnebank met gezichtsbruiner. Een bezoek aan de zonnebank biedt naast een mooi tintje ook veel voordelen voor uw gezondheid! De zonnebank zorgt ervoor dat er extra Vitamine D wordt aangemaakt in je lichaam door de UV-B straling.
Zonnebanken The Sunflower.
De surround Cooling PLUS functie, het Ergoline comfort, het Cinematic Sound systeem en de grote touch displays zorgen voor een ultieme zonbeleving. Deze nieuwe zonnebank heeft een wereldwijd unieke combinatie van Beauty Light LEDs en nieuw ontwikkelde UVA-LEDs. Deze in combinatie met the Sunflower Wave lamp zorgt ervoor dat u geniet van een intense bruining met een verbeterde huidverzorging.
Hoe zit het nu echt met. het gevaar van de zonnebank? Vrouw Telegraaf.nl.
Je krijgt daarvoor geen medewerker die jou advies geeft, maar een huidscanner vertelt jou óf en hoelang je onder welke zonnebank kunt. Klinkt handig en goedkoop. Maar hoe zat het ook alweer, onder de zonnebank gaan was toch niet echt gezond?
Zonnebank Studio Perfect Deventer Elke les een nieuwe uitdaging!
De cabine is een sta cabine: hierdoor word je streeploos bruin en is het hygiënischer dan een zonnebank waar je op moet liggen, omdat je huid niet in contact komt met de cabine. De bruiningstijd is slechts vijf minuten, afhankelijk van je huidtype.
Zonnebank Recreatiecentrum Oostervant.
Waarom onder de zonnebank? Zonnewarmte doet goed. Het geeft ontspanning aan de spieren en laat het bloed weer stromen. Bovendien zorgt zonnen onder de zonnebank voor een gezonde tint en uitstraling, waardoor jij je goed voelt en lekker in je vel zit.
Zonnebank / Turbobruiner Sanadome Hotel Spa Nijmegen.
0 artikelen 000., In de Thermen zijn diverse Turbo bruiners die u ter plaatse kunt gebruiken na het invullen van het intake formulier. Zonnebank gebruik is alléén toegestaan vanaf 18 jaar. Ergoline Avantgarde turbobruiner vanaf 700., Ergonomische Turbobruiner met airco.
Zonnebank Malkander.

Contacteer ons